Ingrediente
Adauga la favorite
Print
Trimite pe mail ulei de măsline
1 ceapă medie, tăiată mărunt
2 căţei de usturoi, zdrobiţi
câţiva fulgi de chilli
2 tije de celery, tăiate cubuleţe
1 morcov mediu, curăţat şi tăiat cubuleţe
1 mână de pătrunjel, mărunţit
1 dovlecel, tăiat cubuleţe
400g de roşii cubuleţe, din conservă
500ml supă de legume
250 tortellini cu brânză (la pachet, se găsesc în toate supermarketurile, în raionul cu produse proaspete)
1. Într-o tigaie, se încinge o linguriţă de ulei de măsline. Se adaugă ceapa, usturoiul şi fulgii de chilli.
2. Se prăjesc 5 minute şi apoi se adaugă celery, morcovul, ½ din pătrunjel şi dovlecelul. Se mai prăjesc 5 minute. Se adaugă roşiile şi se amestecă uşor cu o lingură de lemn. Se adaugă şi supa şi se lasă să fiarbă 10 minute.
3. Între timp, într-o cratiţă separată se fierb tortellini, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert se răstoarnă în supă, se amestecă bine, apoi se serveşte decorată cu pătrunjelul rămas.