Ingrediente
3 căţei de usturoi, tăiaţi în felii
2 linguri ulei de măsline
2 bulbi mari de fenicul (sau 4 mici), tăiaţi
în felii subţiri
6 roşii prună, curăţate de seminţe, tăiate în bucăţele
frunzele de la o legătură mică de busuioc, tăiate
2 linguri de oţet balsamic Kalamata
300g de spaghete
100g de ricotta degresată
1. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă usturoiul, apoi feliile de fenicul; se asezonează şi se prăjesc timp de 10 minute, până devin moi şi aurii la culoare. Roşiile, busuiocul şi oţetul se amestecă într-un bol şi se asezonează.
2. Spaghetele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet. Se scurg, se amestecă împreună cu salata de roşii şi cu feliile prăjite de fenicul. Se presară ricotta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu