sâmbătă, 25 iunie 2011

Paste de primăvară


Pe masă în 20 de minute

Ingrediente

 
400g de paste penne
200g de varză Savoy tocată
100g de kaizer, mărunţit
1 ceapă roşie de mărime medie, tăiată mărunt
100g brânză de capră, moale
parmezan ras, pentru servit (opţional)
  • 1. Se fierb pastele în apă cu sare. Se adaugă varza în ultimele 2 minute de fiert, se scurg, având grijă să păstraţi puţin din apa în care au fiert.

  • 2. Între timp, se frige kaizerul într-o tigaie non-aderentă până se rumeneşte. Se scoate din tigaie şi se aşază pe un şerveţel care să absoarbă grăsimea. Păstraţi în tigaie aprox. o linguriţă din grăsimea lăsată de kaiser şi căliţi în ea la foc domol ceapa aprox. 2-3 minute sau până ce se înmoaie.

  • 3. Se adaugă în tigaie pastele şi varza fierte şi se amestecă cu kaizerul şi brânza de capră. În cazul în care amestecul este prea uscat, se adaugă puţin din zeama în care au fiert acestea. Se serveşte în boluri cu parmezan ras, dacă doriţi.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu