sâmbătă, 25 iunie 2011

Tortellini cu pesto şi broccoli


Gata în 5 minute. Poţi dubla uşor cantităţile dacă vrei să îţi serveşti şi un coleg.

70g bucheţele de broccoli, tăiate pe lungime
125g paste tortellini proaspete (cele umplute cu şuncă şi brânză sunt perfecte)
o lingură şi jumătate de pesto
1 lingură sâmburi de pin prăjiţi
o linguriţă de oţet balsamic
4 roşii cherry, tăiate în jumătăţi

1. Se fierbe apă într-o cratiţă mare. Când apa începe să fiarbă, se opăreşte broccoli-ul 2 minute. Se adaugă pastele şi se mai lasă la fiert 2 minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg pastele şi broccoli-ul, se trec pe sub un jet de apă, apoi se aşază într-un bol. Se amestecă cu pesto, sâmburii de pin şi oţetul balsamic. Se adaugă roşiile; pastele se pot servi imediat sau pot fi luate a doua zi la pachet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu