"Ne scapa mereu cate ceva in viata, de aceea trebuie sa ne nastem mereu..." Marin Sorescu

Etichete
- Calatorii de-a lungul si de-a latul lumii... (7)
- Culinar - mic dejun sarat (20)
- Culinar - placinte si alte aluaturi (22)
- Culinar - prajituri si torturi (19)
- Culinar - retete arabesti (14)
- Culinar - retete cu carne de vita (21)
- Culinar - retete cu peste (34)
- Culinar - retete de salata (37)
- Culinar - Reţete mediteraneene (51)
- Culinar -mic dejun dulce (6)
- Fotografie (3)
- Ganduri de zi cu zi... (2)
- Hituri romanesti ale anilor 2000 (20)
- Liban (1)
- Muzica - feng shui (13)
- muzica anii 50-60 (22)
- Muzica instrumentala (13)
- Muzica mexicana (3)
- Muzica romaneasca mai noua si mai veche (30)
- Muzica sufletului meu.... (89)
- Muzica veche (42)

sâmbătă, 25 iunie 2011
Tortellini cu pesto şi broccoli
Gata în 5 minute. Poţi dubla uşor cantităţile dacă vrei să îţi serveşti şi un coleg.
70g bucheţele de broccoli, tăiate pe lungime
125g paste tortellini proaspete (cele umplute cu şuncă şi brânză sunt perfecte)
o lingură şi jumătate de pesto
1 lingură sâmburi de pin prăjiţi
o linguriţă de oţet balsamic
4 roşii cherry, tăiate în jumătăţi
1. Se fierbe apă într-o cratiţă mare. Când apa începe să fiarbă, se opăreşte broccoli-ul 2 minute. Se adaugă pastele şi se mai lasă la fiert 2 minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg pastele şi broccoli-ul, se trec pe sub un jet de apă, apoi se aşază într-un bol. Se amestecă cu pesto, sâmburii de pin şi oţetul balsamic. Se adaugă roşiile; pastele se pot servi imediat sau pot fi luate a doua zi la pachet.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu