sâmbătă, 25 iunie 2011

Paste cu dovlecel


O reţetă de paste cu legume delicioase

Ingrediente

 
350g de rigatoni
1 lingură de ulei
3 dovlecei mici
½ lămâie rasă
50g cremă de brânză
100g smântână
1 linguriţă amestec de ierburi aromate uscate (busuioc, pătrunjel, oregano)
  • 1. Se fierb pastele după instrucţiunile de pe pachet.

  • 2. Se călesc într-o tigaie încăpătoare cu lingura de ulei dovleceii tăiaţi felii pentru aproximativ 5 minute sau până sunt al dente şi pe margini aurii. Se reduce temperatura şi se adaugă coaja rasă de lămâie. Se ţin pe foc încă un minut apoi se adaugă smântâna, brânza, ierburile aromate şi se amestecă bine până ce brânza s-a topit, apoi se ia tigaia de pe foc.

  • 3. Se scurg pastele şi se adaugă conţinutului din tigaie. Se ametecă bine, se asezonează şi se serveşte imediat.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu