sâmbătă, 25 iunie 2011

Paste Bolognese rapide cu cârnăciori


Ingrediente

 
6 cârnăciori de calitate, fără pieliţă

1 linguriţă seminţe de fenicul

250g de ciuperci, feliate

150ml de vin roşu (opţional)

2 borcane de sos Pasta d’oro cu roşii şi legume

300g de paste penne Pasta d’oro

parmezan ras, pentru servit
  • 1. Se încălzeşte o tigaie mare, se fărâmiţează în ea carnea de la cârnăciori şi se adaugă seminţele de fenicul (nu e nevoie să se adauge ulei). Se prăjeşte câteva minute până când se rumeneşte, amestecând bine pentru a rupe carnea în bucăţele cât mai mici. Se adaugă ciupercile şi se prăjesc pentru câteva minute până când încep să se înmoaie. Se adaugă amestecând vinul, dacă se foloseşte, şi se lasă la fiert un minut, apoi se adaugă sosul de roşii şi se fierbe un pic.

  • 2. Între timp, se fierb pastele. Când sunt gata, se scurg şi se adaugă peste sos. Se amestecă bine până când pastele sunt complet acoperite, apoi se împart pe patru farfurii. La sfârşit, se presară parmezan.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu