sâmbătă, 25 iunie 2011

Minestrone rapid cu tortellini


Ingrediente


Adauga la favorite

Print

Trimite pe mail ulei de măsline

1 ceapă medie, tăiată mărunt

2 căţei de usturoi, zdrobiţi

câţiva fulgi de chilli

2 tije de celery, tăiate cubuleţe

1 morcov mediu, curăţat şi tăiat cubuleţe

1 mână de pătrunjel, mărunţit

1 dovlecel, tăiat cubuleţe

400g de roşii cubuleţe, din conservă

500ml supă de legume

250 tortellini cu brânză (la pachet, se găsesc în toate supermarketurile, în raionul cu produse proaspete)

1. Într-o tigaie, se încinge o linguriţă de ulei de măsline. Se adaugă ceapa, usturoiul şi fulgii de chilli.


2. Se prăjesc 5 minute şi apoi se adaugă celery, morcovul, ½ din pătrunjel şi dovlecelul. Se mai prăjesc 5 minute. Se adaugă roşiile şi se amestecă uşor cu o lingură de lemn. Se adaugă şi supa şi se lasă să fiarbă 10 minute.

3. Între timp, într-o cratiţă separată se fierb tortellini, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert se răstoarnă în supă, se amestecă bine, apoi se serveşte decorată cu pătrunjelul rămas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu