"Ne scapa mereu cate ceva in viata, de aceea trebuie sa ne nastem mereu..." Marin Sorescu
Etichete
- Calatorii de-a lungul si de-a latul lumii... (7)
- Culinar - mic dejun sarat (20)
- Culinar - placinte si alte aluaturi (22)
- Culinar - prajituri si torturi (19)
- Culinar - retete arabesti (14)
- Culinar - retete cu carne de vita (21)
- Culinar - retete cu peste (34)
- Culinar - retete de salata (37)
- Culinar - Reţete mediteraneene (51)
- Culinar -mic dejun dulce (6)
- Fotografie (3)
- Ganduri de zi cu zi... (2)
- Hituri romanesti ale anilor 2000 (20)
- Liban (1)
- Muzica - feng shui (13)
- muzica anii 50-60 (22)
- Muzica instrumentala (13)
- Muzica mexicana (3)
- Muzica romaneasca mai noua si mai veche (30)
- Muzica sufletului meu.... (89)
- Muzica veche (42)
sâmbătă, 25 iunie 2011
Minestrone rapid cu tortellini
Ingrediente
Adauga la favorite
Trimite pe mail ulei de măsline
1 ceapă medie, tăiată mărunt
2 căţei de usturoi, zdrobiţi
câţiva fulgi de chilli
2 tije de celery, tăiate cubuleţe
1 morcov mediu, curăţat şi tăiat cubuleţe
1 mână de pătrunjel, mărunţit
1 dovlecel, tăiat cubuleţe
400g de roşii cubuleţe, din conservă
500ml supă de legume
250 tortellini cu brânză (la pachet, se găsesc în toate supermarketurile, în raionul cu produse proaspete)
1. Într-o tigaie, se încinge o linguriţă de ulei de măsline. Se adaugă ceapa, usturoiul şi fulgii de chilli.
2. Se prăjesc 5 minute şi apoi se adaugă celery, morcovul, ½ din pătrunjel şi dovlecelul. Se mai prăjesc 5 minute. Se adaugă roşiile şi se amestecă uşor cu o lingură de lemn. Se adaugă şi supa şi se lasă să fiarbă 10 minute.
3. Între timp, într-o cratiţă separată se fierb tortellini, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert se răstoarnă în supă, se amestecă bine, apoi se serveşte decorată cu pătrunjelul rămas.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu