150ml iaurt gras
2 linguri de garam masala (se găseşte la Ki-Life)
1 mână de coriandru, tocat, plus câteva frunze pentru servit
sucul şi un vârf de cuţit de coajă rasă de lime, plus felii groase de lime, pentru servit
4 piepţi dezosaţi de pui, fără piele, fiecare tăiat în 6 bucăţi
lipii din făină integrală, pentru servit
PENTRU SALATĂ
250g roşii cherry, tăiate pe jumătate sau pe sfert
1 ceapă roşie, tocată mărunt
1 castravete mare, tăiat bucăţi
1. Într-un bol mare, se amestecă iaurtul, garam masala, jumătate din coriandrul tocat, jumătate din sucul de lime şi toată coaja rasă. Se pun bucăţile de pui, se amestecă din nou şi se lasă la marinat 30 de minute, la frigider.
2. Se înfig bucăţile de pui pe opt frigărui şi se prăjesc pe o tigaie sau o tigaie-grătar timp de 10-12 minute, întorcându-le pe toate părţile, până când se rumenesc.
3. Între timp, se amestecă ingredientele pentru salată cu restul de coriandru şi de suc de lime. Se presară cu frunze de coriandru şi se serveşte alături de frigărui, cu lipii proaspete.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu