sâmbătă, 25 iunie 2011

Paste cu pesto de pătrunjel şi alune de pădure


Ingrediente

 
350g de tagliatelle

80g de pătrunjel

100g alune de pădure, prăjite

50g de parmezan ras

sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie

100ml ulei de măsline
. Se fierb pastele în apă fiartă şi sărată, urmând instrucţiunile de pe pachet.
  • 2. Se aşază într-un robot de bucătărie pătrunjelul, alunele, parmezanul, sucul şi coaja de lămâie şi se mixează până când se obţine o pastă. Se adaugă treptat uleiul de măsline, în timp ce robotul merge. Se asezonează cu sare şi piper.

  • 3. Se scurg pastele, apoi se aşază la loc în cratiţă şi se adaugă amestecând sosul de pesto. Se serveşte în boluri.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu