sâmbătă, 25 iunie 2011

Paste cu roşii cherry şi busuioc


O reţetă clasică de paste

Ingrediente

 
o lingură de ulei de floarea-soarelui
o ceapă tăiată fin
410g roşii cherry
300ml sos Dolmio Bolognese, la care adăugaţi un căţel de usturoi zdorbit, coriandru şi busuioc uscat
3 linguri de pesto roşu
300g paste deja gătite
sau 220g paste proaspete
câteva frunze tinere de busuioc proaspăt
  • 1. Se încinge uleiul într-o tigaie, apoi se prăjeşte puţin ceapa timp de 3 minute până ce s-a înmuiat. Se adaugă în tigaie şi roşiile cherry şi sosul Dolmio.

  • 2. Se aduce la punctul de fierbere şi se lasă să fiarbă 10 minute. Adăugaţi pesto şi pastele, amestecând bine până ce pastele se încălzesc. Se serveşte în boluri alături de pâine cu coaja crocantă.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu