luni, 27 iunie 2011

Tabbouleh de quinoa


Ingrediente

200g de quinoa
sucul de la 1-2 lămâi
4 linguri ulei de măsline
1 legătură de pătrunjel, tocat
1 legătură de ceapă verde, tăiată
în felii
½ castravete mare, curăţat de seminţe şi tăiat în cubuleţe
1 mână de nuci, tocate
  • 1. Se spală quinoa şi se pune într-o cratiţă cu 400g de apă. Se aduce la punctul de fierbere, se acoperă, se dă focul mai mic şi se lasă să fiarbă constant 10 minute sau până când se umflă boabele. Se închide focul, se lasă deoparte să se răcească puţin şi se scurge toată apa.
  • 2. Se asezonează, se adaugă sucul de lămâie şi uleiul şi se lasă deoparte să se răcească complet. Se amestecă cu restul de ingrediente şi se serveşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu