Ingrediente
250g de pulpă sau antricot de vită, curăţatăde toată grăsimea
ulei pentru prăjit
8 ridichi, tăiate în felii
2 căpăţâni de salată
PENTRU DRESSING
1 morcov mic, dat prin răzătoare
2 linguri de mirin (sau oţet de orez în care
se dizolvă o lingură de zahăr)
1 lingură oţet de orez
1 lingură sos de soia
1 linguriţă ulei de susan
1 şalotă (se găseşte la Carrefour şi Metro) sau
o ceapă mică, tocată mărunt
1 lingură de ghimbir proaspăt, ras
- 1. Se unge carnea cu uleiul de susan, sare şi piper. Se încinge bine o tigaie-grătar şi se lasă carnea câte 2 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte 5 minute, apoi se taie în felii subţiri.
- 2. Se amestecă laolaltă ingredientele pentru dressing. Se aşază friptura şi salata pe o farfurie, se toarnă dressingul deasupra şi se presară cu felii de ridichi.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu