Un deliciu pentru toată lumea
Ingrediente
500g carne slabă de vită, tocată2 cepe, tăiate grosier
2 linguriţe ulei de măsline
2 linguriţe de chimion (se găseşte la plafar)
1-2 linguriţe praf de chili, depinde cât de condimentat preferaţi
400g de roşii din conservă, tăiate bucăţi
600ml supă de vită
o baghetă de pâine cu usturoi, feliată
- 1. Se căleşte carnea tocată într-o tigaie pentru câteva minute, după care se transferă într-un bol. Se toacă ceapa fin la robot (sau se dă pe răzătoare). Se căleşte cu ulei într-o tigaie, până se înmoaie. Se condimentează şi se mai lasă aprox. un minut. Se adaugă carnea, roşiile şi supa, şi se fierb împreună aprox. 20 de minute.
- 2. Se încălzeşte cuptorul la 200ºC şi se aranjază bulgăraşe de carne tocată într-o tavă. Se acoperă bulgăraşii cu feliile de pâine şi se lasă la cuptor aprox. 12 minute, până ce pâinea devine crocantă deasupra.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu