Ingrediente
1 piept de pui dezosat şi curăţat de piele1 lingură de sos de peşte
coaja şi sucul de la jumătate de lămâie verde (aprox. 1 lingură)
1 linguriţă de zahăr tos
100g de amestec de frunze pentru salată
o mână bună de coriandru, tocat grosier
un sfert de ceapă roşie, feliată subţire
un sfert de chili, curăţat de seminţe şi feliat subţire
un sfert de castravete, tăiat pe lungime şi feliat
- 1. Se aşază puiul într-o cratiţă cu apă rece, umplută atât cât să îl acopere, şi se fierbe 10 minute. Se scoate din cratiţă şi se rupe în fâşiuţe. Amestecaţi sosul de peşte, coaja de lămâie, sucul şi zahărul până când zahărul s-a dizolvat complet.
- 2. Se aşază într-un recipient frunzele pentru salată şi coriandrul, se adaugă puiul, ceapa, chili şi castravetele. Se amestecă sosul cu salata chiar înainte de a servi.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu