luni, 27 iunie 2011

Bagduniesh sau salata specifica Tarilor Arabe.


Salata racoaroasa de vara.

Ingrediente

-2 legaturi de patrujel verde;
-1 cana cu iaurt;
-2 linguri pasta de susan;
-1 lamaie;
-sare dupa gust ;
  • 1. Patrunjelul verde se spala ; se aleg frunzele si se toaca marunt cu cutitul sau intr-un blender. Intr-un bol se amesteca bine uleiul (pasta)de susan cu sucul de lamaie;se subtiaza cu iaurtul care se adauga treptat la compozitie. Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare.
  • 2. In Tarile Arabe se serveste ca si garnitura la peste prajit sau se poate servi cu bucati de lipie araba,care se introduc in salata.
  • 3. Noi am servit-o ca si garnitura la o reteta araba cu carne de vita si a fost foarte buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu