Ingrediente
2 pâini ţărăneşti din făină integrală
2 roşii, tăiate în bucăţi
½ ceapă roşie, feliată
½ castravete mare, tăiat în bucăţi
ulei de măsline
sucul de la ½ de lămâie
250g de halloumi, tăiată în bucăţi (se găseşte la Mega Image)
oregano uscat
2 linguri de humus
75ml de iaurt
1. Se încinge cuptorul la 180º C/gaz 4. Pentru a pregăti feliile de pâine crocantă, se înjumătăţeşte pâinea, apoi se taie în felii triunghiulare, care se ţin la cuptor 5-10 minute până devin crocante. Se amestecă roşiile, ceapa şi castravetele cu o lingură ulei de măsline şi cu sucul de lămâie.
2. Se presară oregano peste halloumi, care apoi se pune grătar sau se prăjeşte până când se rumeneşte. Pentru sos, se amestecă humusul şi iaurtul cu puţină apă şi se asezonează. Se amestecă halloumi cu salata, se stropeşte cu sosul de humus şi se serveşte cu pâinea crocantă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu