luni, 27 iunie 2011

Cocktail de creveti


Ingrediente

 
- o salata proaspata
- un avocado
- 100g creveti
- sos: ketchup si maioneza in cantitati egale
- putin coniac Alexandrion 5 stele
- 1 legatura de marar
- 1 lamaie
  • 1. Se prajesc crevetii in unt pana prind un pic de culoare.

  • 2. Sosul se realizeaza din ketchup si maioneza in cantitati egale, la care se adauga putin cogniac. (Va iesi ca sosul pentru creveti din comert.GARANTAT!!)

  • 3. In sos se adauga zeama de lamaie, mararul si avocadoul maruntit sau taiat bucati, dupa preferinta. Eu il prefer maruntit.

  • 4. Se taie salata iceberg in fasii si se aseaza pe o farfurie.

  • 5. In final crevetii si aseaza peste salata, iar sosul se pune deasupra.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu