Frunzele amărui de iarnă echilibrează perfect carnea de porc, astfel încât îţi va mai fi poftă şi de desert.
Ingrediente
1 salată frisée, ruptă în bucăţi2 căpăţâni de radicchio, tăiate fâşii
100g de valeriană
PENTRU DRESSING
2 lingură oţet de Sherry
1 linguriţă de muştar Dijon
½ linguriţă de zahăr sau miere
6 linguri ulei de măsline
1. Se amestecă toate frunzele de salată. Într-un borcan, se pun oţetul, muştarul, zahărul ori mierea, sare şi piper, apoi se amestecă bine. Se adaugă ulei de măsline şi se amestecă din nou. Se toarnă dressingul pe fundul unui bol de salată încăpător şi se pun frunzele deasupra. Când e momentul să serveşti mâncarea, adu salata la masă şi amestec-o pe loc.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu