luni, 27 iunie 2011

Salată picantă de cuşcuş


Ingrediente

100g de cuşcuş
220g de năut la conservă, clătit şi lăsat la scurs
100ml de supă fierbinte de pui
coaja şi sucul de la 1 lămâie
1 ardei capia copt, tocat
25g fulgi de migdale prăjiţi
o mână de frunze de mentă, tocate
2 linguri de iaurt grecesc
1 linguriţă de harissa
  • 1. Se amestecă într-un bol cuşucuşul cu năutul şi se răstoarnă peste supa de pui. Se acoperă şi se lasă 5-10 minute, până când cuşcuşul a absorbit supa. Se lasă puţin la răcorit. Se adaugă coaja şi sucul de lămâie, piperul, migdalele şi menta. Se răstoarnă într-un recipient, se acoperă cu iaurt şi se presară harissa deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu