luni, 27 iunie 2011

Salată caldă de paste


Ingrediente

300g paste penne
4 linguri maioneză
sucul de la o jumătate de lămâie
200g ton în ulei de măsline, din conservă
2 ardei roşii, curăţaţi de seminţe şi tăiaţi felii
1 ceapă roşie, tăiată felii
o mână de rucola
  • 1. Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Între timp, se amestecă într-un bol maioneza, sucul de lămâie şi o lingură din uleiul de la ton, restul uleiului de ton nu se foloseşte. Tonul se rupe bucăţi în acelaşi bol şi se amestecă cu restul ingredientelor.

  • 2. Se scurg pastele şi se adaugă amestecului din bol, alături de ceapă şi ardei. Se decorează cu frunzele de rucola înainte de a se servi.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu