luni, 27 iunie 2011

peste cu sos de tomate


Ingrediente

 
4 buc file peste
2-3 catei de ustroi
1 ceapa
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel (pentru ornat)
2-3 rosii coapte
1 lingura sos tomate
1 ardei rosu
1 mocov
100 ml de vin
100 ml de apa
1-2 linguri de ulei de masline
condimente :sare, piper,rozmarin,cimbru

  • 1. Se spala fileul de peste si se pune pe un prosop absorbant pt a se indeparta excesul de lichid. Dupa ce excesul de apa a fost indepartat se pune intr - o tava de yena si se sareaza si se pipereaza. Si se lasa de-o parte pane se face sosul

  • 2. In robot se pun ceapa, ustroiul, mararul, rosiile decojite, sosul de tomate, ardeiul, morcovul, condimentele, apa, vinul si uleiul. Se mixeaza pana se obtine o pasta de consistenta medie.

  • 3. Sosul se toarna peste fileul de peste si se da la cuptor timp de 30-40 min la foc mediu

  • 4. Dupa ce se scoate din cuptor se decoreaza cu patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu