luni, 27 iunie 2011

Baghetă cu friptură de vită, brânză cheddar şi muştar


Friptura rece poate fi mai bună decât cel mai scump mezel pe care îl găseşti în magazine. Dacă prepari o bucată generoasă la cină, sigur rămâne pentru o gustare a doua zi.

Ingrediente

unt

1 baghetă mică sau 1 chiflă

1 linguriţă de muştar

1 ceapă verde tăiată fin

câteva frunze de salată verde (sau alte verdeţuri)

2 felii de friptură rece de vită

3 felii de brânză cheddar (la fel de bun este un caşcaval românesc maturat)

sare

piper
. Ia o baghetă (sau o chiflă crocantă) şi deschide-o pe jumătate.

  • 2. Unge cu unt ambele părţi, apoi întinde muştarul pe jumătatea inferioară.



  • 3. Acum poţi presăra ceapa mărunţită şi salata, după care urmează feliile de friptură şi brânza.



  • 4. La sfârşit adaugă sarea şi piperul, după pofta inimii.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu