Ingrediente
Adauga la favorite
Print
Trimite pe mail 2 fileuri de somon, de 100g fiecare
10 roşii cherry
5 ciuperci tăiate în jumătate
2 linguriţe de seminţe amestecate (dovleac, floarea-soarelui, in)
3 linguriţe seminţe de susan
1 linguriţă seminţe de in măcinate
2 linguri ulei de susan, pentru prăjit
1 lingură ulei de măsline, pentru uns
sucul de la o lămâie, pentru servit
câteva frunze întregi de busuioc proaspăt, pentru servit
PENTRU SOS
4 linguri de muştar normal, delicat
1 legătură de mărar tocat
1. Cele două fileuri de somon se ung cu ulei de măsline, se aşază într-o tavă mică şi se dau la cuptor 10-15 minute.
2. Între timp se toarnă uleiul de susan într-o tigaie mică şi se pune pe foc. Se adaugă cele trei tipuri de seminţe şi se prăjesc câteva secunde. Se adaugă ciupercile şi roşiile şi se lasă pe foc cât să se rumenească.
3. Pentru servit se prepară sosul de muştar. Se amestecă într-un bol mic muştarul cu mărarul tocat şi puţină apă. Se va turna peste peşte, care se va servi ornat cu frunze de busuioc proaspăt, alături de garnitura de legume călite.
"Ne scapa mereu cate ceva in viata, de aceea trebuie sa ne nastem mereu..." Marin Sorescu

Etichete
- Calatorii de-a lungul si de-a latul lumii... (7)
- Culinar - mic dejun sarat (20)
- Culinar - placinte si alte aluaturi (22)
- Culinar - prajituri si torturi (19)
- Culinar - retete arabesti (14)
- Culinar - retete cu carne de vita (21)
- Culinar - retete cu peste (34)
- Culinar - retete de salata (37)
- Culinar - Reţete mediteraneene (51)
- Culinar -mic dejun dulce (6)
- Fotografie (3)
- Ganduri de zi cu zi... (2)
- Hituri romanesti ale anilor 2000 (20)
- Liban (1)
- Muzica - feng shui (13)
- muzica anii 50-60 (22)
- Muzica instrumentala (13)
- Muzica mexicana (3)
- Muzica romaneasca mai noua si mai veche (30)
- Muzica sufletului meu.... (89)
- Muzica veche (42)

Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu