Ingrediente
300g file de păstrăv4 linguri de maioneză Hellmann’s, amestecate cu 2 linguri de smântână, 1 lingură suc de lămâie, sare şi piper
1 frunză de dafin
3 boabe de piper
1 lingură oţet de vin alb
1 mână mare de năsturel (sau valeriană), tocat
4 felii de pâine ţărănească, prăjite
- 1. Într-o tigaie, se pune la fiert apă (cât să acopere fileul), împreună cu oţetul, dafinul şi piperul. Se adaugă fileul, se aşteaptă să fiarbă din nou, apoi se stinge focul, se acoperă tigaia şi se dă deoparte, timp de 10 minute.
- 2. Se scurge peştele, se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăţele. Se amestecă împreună cu maioneza şi năsturelul, apoi se pune pe feliile de pâine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu