Ingrediente
somnceapa
ardei gras
ciuperci
usturoi
vin
rosii
ardei iute
conserva de rosii decojite
Cantitatile sunt flexibile, in functie de cat peste avem.
- 1. Se taie in bucati pestele si se prajeste in putin ulei. Se scoate pe o farfurie si se absoarbe excesul de ulei.
- 2. Se taie ceapa si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga ciupercile (intregi daca sunt mici, taiate daca sunt mai mari), 1 ardei iute maruntit si usturoi. Se adauga condimente dupa gust (sare, piper, soia).
- 3. Se mai lasa la calit, apoi se adauga si conserva de rosii si un pahar de vin.
- 4. Se mai lasa 2 minute pe foc, se adauga pestele si felii de rosii. Se mai pune o cana cu apa si se da la cuptor in jur de 30 de minute.
- 5. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu