marți, 28 iunie 2011

BUDINCA DE CARTOFI CU PASTRAV AFUMAT


Ingrediente

500 gr.cartofi dulci
100 gr.spanac
150 gr.pesmet
1 lamaie(sucul si coaja)
150 gr.pastrav afumat
1 lingura marar tocat
ulei
sare
piper
  • 1. Fierbem cartofii cubulete in apa cu sare si oparim spanacul.Pasam apoi cartofii intr-un catron si punem apoi pastravul taiat cubulete,zeama si coaja de la lamaie,spanacul bine stors,mararul,sare si piper dupa gust.
  • 2. Punem pe fundul unei tavi jumatate din compozitia de pesmet si ulei,apoi asezam compozitia de budinca si o nivelam usor.Deasupra presaram cealalta jumatate de pesmet ramasa si dam tava cu budinca la cuptor pana se rumeneste pe partea cu uleiul(cam 5-10 minute).O scoatem si o lasam sa alunece usor pe o farfurie dupa care o rasturnam cu cealalta parte(neprajita)in tava.Dam din nou tava la cuptor pana se rumeneste si ea.
  • 3. Cand este gata rasturnam budinca pe un platou si o feliem.
  • 4. Servim budinca fierbinte cu smantana,rosii si salata verde. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu