duminică, 3 iulie 2011

Tabbouleh


Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 ceasca burghoul
1 legatura ceapa verde taiata fin
1/2 ceasca menta verde taiata fin
1 1/2 ceasca patrunjel tocat 2-3 rosii mari,curatate de coaja si tocate fin
1/2 ceasca suc de lamiie
1/2 ceasca ulei de masline
sare,piper


Mod de preparare:
Peste burghul se toarna 1/2 ceasca apa fierbinte si se lasa sa stea cam 1/2 ora pina se absoarbe;se stoarce de apa bine in mina.

Se amesteca cu ceapa,sarea si piperul amestecind bine.

Se adauga menta si patrunjelul.

Se adauga sucul de lamiie si uleiul si la urma cam jumatate din rosiile tocate.

Salata se serveste pe un platou ornat cu frunze de salata si se presara deasupra si in jur restul de rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu