100 g.linte
150 g.orez
700 ml.apa
o ceapa mare taiata rondele
ulei,condimente asortate
Se pune lintea (galbena)la fiert cu apa,sare si piper in jur de 30 min.dupa care se adauga orezul si condimentele.Se lasa la fiert inca vreo 20 de minute,timp in care se prajeste ceapa in ulei pana devine aurie.Ceapa se pune deoparte iar uleiul ramas dupa prajire se varsa peste fiertura de linte,se amesteca usor si se mai fierbe inca vreo 5 minute.la servire se pune ceapa prajita peste fiertura ca decor
"Ne scapa mereu cate ceva in viata, de aceea trebuie sa ne nastem mereu..." Marin Sorescu

Etichete
- Calatorii de-a lungul si de-a latul lumii... (7)
- Culinar - mic dejun sarat (20)
- Culinar - placinte si alte aluaturi (22)
- Culinar - prajituri si torturi (19)
- Culinar - retete arabesti (14)
- Culinar - retete cu carne de vita (21)
- Culinar - retete cu peste (34)
- Culinar - retete de salata (37)
- Culinar - Reţete mediteraneene (51)
- Culinar -mic dejun dulce (6)
- Fotografie (3)
- Ganduri de zi cu zi... (2)
- Hituri romanesti ale anilor 2000 (20)
- Liban (1)
- Muzica - feng shui (13)
- muzica anii 50-60 (22)
- Muzica instrumentala (13)
- Muzica mexicana (3)
- Muzica romaneasca mai noua si mai veche (30)
- Muzica sufletului meu.... (89)
- Muzica veche (42)

Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu