miercuri, 22 iunie 2011

Plăcintă de pui cu crustă de morcov


Ingrediente

 
1 morcov mare sau 2 mai mici
1 cartof mare sau 2 mai mici
2 linguri de unt, topit
1 felie de şuncă fiartă
3 fileuri piept de pui
3 linguri de mazăre congelată, decongelată
4 linguri de smântână pentru gătit
  • 1. Roagă un adult să fiarbă morcovii şi cartofii întregi timp de 5 minute, apoi aşază-i într-un bol cu apă rece. După ce se răcesc, curăţă-i de coajă.

  • 2. Rade morcovii şi cartofii.

  • 3. Aşază morcovii şi cartofii raşi într-un bol mare, adaugă untul topit şi amestecă totul bine.

  • 4. Taie şunca în bucăţi mici cu foarfeca sau cu un cuţit mic, apoi taie şi puiul în bucăţi.

  • 5. Aşază puiul şi şunca în forma de plăcintă laolaltă cu mazărea şi smântâna şi amestecă totul bine.

  • 6. Aşază cu lingura compoziţia cu morcovi deasupra şi roagă un adult să dea plăcinta la cuptor 50 de minute, până când se face puiul.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu