vineri, 24 iunie 2011

Pãcintele delicioase cu ciuperci si crenvursti


Ingrediente

1 ceapã
ulei de mãsline
1 cutie micã crenvursti ( 250 g)
1 cutie micã ciuperci feliate ( 355 g)
1 lingurã de mustar sau ketchup
1 cescutã de brânzã rasã
1 ambalaj de aluat foietaj din comert descongelat
1 ou
mãsline feliate
pãtrunjel proaspãt
  • 1. Pre încãlzeste cuptorul la 180ºC.
  • 2. Pune ceapa tocatã fin la cãlit în putin ulei de mãsline, cam 2 linguri. Adaugã crenvursti tãiati rondele, ciupercile si lasã la prãjit amestecând ca sã nu se prindã de tigaie. Adaugã ketchapul si pãtrunjelul , condimenteazã si amestecã. Ia de foc si amestecã cu brânza rasã si mãslinele.
  • 3. Taie aluatul întins pe mijloc si unge marginile cu apã rece. Pune umplutura si acoperã cu aluat, poate râmâne plãcinta întreagã tip ruladã sau plãcintele individuale care se ung cu oul bãtut.
  • 4. Se dã la cuptor cca. 25 minute. Sunt la fel de bune calde cât si reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu