joi, 23 iunie 2011

Tort de fructe si ciocolata


Ingrediente

ingrediente pt bezele cu migdale:6albusuri,1/4lingura praf de copt,275gr zahar pudra,1/2lingura esenta de vanilie,50gr fulgi de migdale macinati!
Pentru crema de ciocolata:
75 gr unt frecat spuma
450grzahar pudra
50gr cacao
3-4linguri lapte
550grame capsuni,coacaze rosii,zmeura,afine si fulgi de migdale
zahar pudra pt ornat
  • 1. porniti cuptorul cu 10 min inainte de a coace,tapetati cu hartie pergament fundul unei forme pt copt blaturi,cu diametrul de 20cm in care veti coace bezeaua.
  • 2. din aceasta compozitie veti coace 3blaturi cu diametrul 20cm fiecare,le lasati sa se raceasca bine inainte de a indeparta hartia
  • 3. frecati untul cu cacao,si cu zaharul pudra,apoi adaugati laptele si amestecati din nou,pana obtineti o compozitie omogena.
  • 4. pastrati ptr ornat cca o sfert din amestecul de fructe,ungeti un blat de bezea cu o treime din crema de ciocolata ,pastratio treime din amestecul de fructe ,apoi repetati la toate celelalte blaturi.
  • 5. presarati fulgi de migdale si fructele pt ornat,pudrati cu zahar si lasati c-am o ora la rece!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu