vineri, 15 iulie 2011

Treccia ripiena sarata


Ingrediente:
500 gr faina

35 gr zahar

50 gr unt

15 gr sare

20 gr drojdie proaspata

250 gr apa

sos de rosii

mezeluri feliat

felii branza topita

1 galbenus


Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta.
Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5 minute de framantat punem aluatul intr-un bol acoperit si il punem pentru o ora intr-un loc caldut Intindem aluatul. Cu muchia unui cutit impartim in trei foaia dar fara sa o taiem. Taiem partile exterioare in fasii egale si nu prea groase. Ungem partea centrala cu sos de rosii, si asezam apoi alternativ felii de mezel si branza topita. Se impletesc fasiutele. Ungem cu galbenus amestecat cu un strop de lapte si o dam la cuptor pt 30 minute la 200 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu